sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Haaste viikolle 50 (By Madagaskar)

Minä taidan tällä haasteella päästä taas inhokkilistan kärkeen, mut menkööt. :D

Jatkan siis samaa sarjaa aiempien haasteideni kanssa eli luvassa on jotain kuntoilua.
Vaikka muiden osallistuminen asettamiini haasteisiini on ollut "hieman" vähäistä niin en lannistu. Itseäni tässä kuitenkin ensisijaisesti ajattelen :)

7 päivää lankkua


Vitsikkäänä ihmisenä lisäsin postaukseen kuvan puisista lankuista. Siitä ei kuitenkaan ole kyse :D
Vaan tästä lankusta

Tarkoitus on aloittaa maanantaina ja toistaa harjoitus joka päivä sunnuntaihin asti. Harjoitella saa niin monta kertaa päivässä kuin haluaa, mutta vain yksi tulos/päivä otetaan huomioon - eli se päivän paras tulos.

Olen varma, että jo viikossa on mahdollista saada huima parannus tuloksiin, jos jokapäivä vähän aktivoi syviä lihaksia ja koko kehoa harjoittelemalla.
Jos tuntuu, että tuo lankku varpailla on liian rankka alkuun kannattaa liike suorittaa ensin polvillaan.

Sen verran voin kertoa, että itselleni tuo lankku ekan kerran synnytyksen jälkeen oli ihan noin sekunnin mittainen ponnistus. Ensimmäisiin kuukausiin en edes kuvitellut tai ajatellutkaan edes testata. Nyt parin kuukauden sisään kokeiltuani sain tosiaan todeta, että kestin sekunnin. Nyttemmin tilanne on hieman parantunut, mutta vain sen vuoksi, että olen yrittänyt sitä parantaa :)

Tämän postauksen kommentteihin toivoisin ilmoittautumisen haasteeseen osallistumisesta ja seurannan viikon kulkiessa :)

Huomista odotellessa

Liikunnoista ja reippailuista huolimatta on melko epätodennäköistä, että vaaka näyttäisi huomenna pienempiä lukemia. Taidan tässä porukassa olla nyt hitain pudottaja, mutta tämä kun ei ole kilpailu, niin se ei haittaa :)
Syömisiä en juuri ole seuraillut, mutta olen panostanut liikkumiseen. Ehkä jossain kohtaa tulee aika, kun ruokailuun pitää puuttua ihan kovalla kädellä.

Sitä odotellessa jojoillaan ja juostaan salilla :) Ainakin on virtaa sitten nostella niitä painoja :)

Huomenna, varmaan illalla vasta palaan asiaan punnituksen suhteen. Päivä on täynnä aamusta alkaen iltamyöhään, joten jo sen vuoksi tulokset venähtää :) Yritän kuitenkin ehtiä huomisen päivän puolella :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa kaikille!
Ja tsemppiä haasteeseen!!

22 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Maanantain tulos 30sek - vähän heikko, mutta alku kuitenkin. Josko sunnuntaina saisi jo sen minuutin tai yli. Vähän jäi nyt sellainen olo, että luovutin liian helpolla...

      Poista
    2. 30 sek on hiton hyvä!! Oikeesti!

      Minä sain 61 sek. Meinasin vaan kuolla lopussa. Tästä se lähdetään sitten treenaamaan! Toivon, että tulos paranee puolella :) Sit oon ainakin tyytyväinen :)

      Poista
  2. Tämän päivän saldo 64 sekuntia! JES! Huomiselle haastetta...

    Meinas itku tulla, kun tajusin, että lankutus on tältä päivältä tekemättä. Jotenkin on ollut aika rankka päivä kaikkien unohtelujen ja päivän retkeilyn jälkeen. Eilisen salikeikan jumitukset painaa harteissa ja vaikka se on kivaa kipua, niin kyllä se oman haasteen tuohon lankkuiluun teki!
    Mut taputanpa itseäni olalle ja kehaisen siitä hyvästä, että sain haasteen suoritettua tänään. Tästä se ehkä lähtee helpottumaan, se aloittaminen :)

    - Madagaskar taas kirjautumatta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilisen eli tiistain tulos 45 sekuntia. Edelleen jäi olo, että luovutin liian helpolla vaikka toisaalta tiukkaa tekikin. Jos tänään ottaisi haasteeksi, että ylittäisi tuon sinun 64 sekuntia :) Pieni kilpailu voisi auttaa :)

      Poista
  3. Keskiviikon tulos 1 min 17 sekuntia. Ja edelleen jäi paukkuja - Tällä kertaa nousi perse pystyyn kun koitin parantaa asentoa (eli lihakset alkoi tosissaan jo täristä). Itselle tuli olo, että tämä olisi mennyt huijaamiseksi jos olisin laskenut tulokseksi tästä eteenpäin, kun perse kuitenkin nousi selvästi. Mutta siis tavoitteena olisi saada viikon loppuun mennessä se 2 minuuttia rikki. Tämä taitaa olla viheliäisempi liike synnyttäneille? Jotain hyötyä siitäkin, että ei ole synnyttänyt....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OMG! Järkyttävän hyvä tulos! Minä en taida päästä lähellekään tuota 2 minuuttia :D
      Ja voi olla, että tuo synnyttäminen vaikuttaa. Aiemmin pidin tässä liikkeessä painoja alaselän päällä... :P

      Mut siis todellakin mageeta!!

      Ja kun tulin lukeen tän vastauksen oli päivän paras tulos 1min 7 sek, mutta PAKKO oli yrittää uudestaan :D Eli niin se kilpailuhenki vaan auttaa :D

      Poista
  4. Keskiviikon tulos, kiitos SSM:n kanssa "kisaan" lähdön myötä, 1min 21 sek ! Ja tuosta sain uskoa siihen, että ehkä sittenkin lähden tavoittelemaan sitä 2 min sinne loppuviikolle.

    Tässä sitä taas huomaa, että luovuttaa liian helpolla. :D

    Jatketaan rutistusta SSM! Kiitos haasteesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No perskeles - jä minä kun ajattelin että tuli kerrankin yksi päivä kun "voitin" jonkin haasteen :)

      Hahaa - tänään sitten vaan entistä tiukemmin :D Ja minähän en ole ollenkaan kilpailuhenkinen... Mutta ajatteleppas jos rakas pikkuveljeni olisi tässä mukana. Meillä kaikilla valuisi veri vähintäänkin suusta kun otettaisiin niin tosissaan.

      Poista
    2. :D Totta ! Onneks ei oo pikkuveli haasteessa mukana :D Huhhuh...

      Poista
  5. Torstain tulos 1 min 30 sek. Hahahaa. Nyt harmittaa enää se, että myös Omnivore sai saman tuloksen. Ja se ei edes tärissyt... Taisi vaan luovuttaa samassa kohden vaimon mieliksi. T. SSM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi saakeli!! Hirveitä tuloksia :D
      Minulta on lankku vielä lankuttamatta, mut kohtapuoleen pääsen toivottavasti ilmoittamaan tuloksen. Ajanottaja vaan nukkuu jo, mut ehkä se onnistuu itsekin.

      Huhhuh.. Pitääköhän lämmitellä ensin :D

      Poista
  6. Torstain tulos : 1 min 40 sek
    Ja nyt aletaan näköjään olla minun rajoilla. Viimeiset 15 sekuntia oli jo kramppi vatsassa ja vieläkin sattuu. Ihan JÄRJETÖNTÄ! En muuten olis uskonut niin pitkään pystyväni ja itseasiassa nyt alan uskoa, että se 2 min on vielä ihan mahdollinen sunnuntaihin mennessä! Pidetään kisa käynnissä ! Ja kiva, kun Omnivorekin osallistuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on muuten helpompaa näin, kun tietää minne asti pitää jaksaa :D Tai minkä yli :P

      Poista
    2. Pakko vielä hehkuttaa, että hiton hieno juttu, että tähän lähdettiin. Minä oon kyllä aina luovuttanut liian nopeasti tässä lankussa. Nyt vasta ekaa kertaa ihan tosissaan tuntui lihakset kramppaavan tuolla sisällä. Vitsit! Tästä sitä vielä treenataan kunnon sikspäkki... (tai koko kori)

      Poista
  7. Oho! Perjantain tulos on unohtunut ilmoittaa!

    Perjantai oli salipäivä ja ohjelmassa oli mm. vatsat. Siitä huolimatta tulos jäi surkeaksi 1min 17 sek.

    Jotenkin olo vaan oli ihan rättipoikki. Illalla yritin vielä kerran, mutten selvinnyt kuin 47sek.

    Tänään en ole tehnyt mitään ja meinasin jättää lankunkin väliin.
    --- mut en jätäkään vaan aion vielä yrittää. Palaan kertomaan vielä tuloksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ... :D
      Ja palaan kertomaan, ettei ole kerrottavaa.
      10 sekuntia ja en vaan pystynyt :D

      Pakko pitää siis välipäivä. Huomenna sit vielä viimeinen yritys!

      Poista
    2. UNOHDIN illalla tulla vielä kertomaan, että pakkohan se oli sitten vielä kerran yrittää.
      Onneksi yritin, sillä aika parani himpun verran päivällisestä

      Lauantain paras tulos 1.28

      Tälle päivälle pitää vielä yrittää.

      Poista
  8. Heippa! Täällä oltiin haasteessa mukana (itse asiassa melkein kaikissa muissakin edellisissä, kommentointi on vaan laiskaa :)). Viikon paras tulos itsellä 1.22 ja miehellä 2.33. Puolustaudun raskaudessa kadonneilla vatsalihaksilla :D -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii! Ja kiva, kun olet ollut mukana haasteessa :) Tervetuloa myös lukemaan!

      Poista
  9. Mulla jäi parhaaksi se torstain tulos 1 min 30 sek. Suoraan sanottuna perjantaina ja viikonloppuna koko homma unohtui. En lankutellut ollenkaan. Sinänsä kyllä harmittaa, kun jäin sitten 10 sekuntia Madakaskarista ja uhosin pääseväni yli 2 minuuttiin.

    VastaaPoista